Ο Δήμος Ζωγράφου ξανά πρωταγωνιστής!

cropped-zografou-1.jpg

Ονομάζομαι Χρήστος Φασλής και είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.  Διατηρώ το δικό μου δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και είμαι εξειδικευμένος στα κόκκινα δάνεια ιδιωτών και επιχειρήσεων και στο δίκαιο εμπορικών εταιρειών.

Ζω στου Ζωγράφου επί μία 20ετία και βιώνω καθημερινά τα προβλήματα και τις ελλείψεις υποδομών που όλοι μας αντιμετωπίζουμε.

Πιστεύω ότι αυτό που λείπει σήμερα από την πόλη μας είναι πρώτα και κύρια η ανάδειξη μίας νέας ζωγραφιώτικης ταυτότητας πάνω στην οποία θα υλοποιηθεί το όραμα της νέας δημοτικής αρχής. Μία ταυτότητα η οποία θα έχει στο επίκεντρο πέραν της επίλυσης των χρόνιων καθημερινών προβλημάτων της πόλης μας, την διαρκή ώσμωσή της πόλης μας με την πανεπιστημιακή κοινότητα και την ανάδειξη του Δήμου Ζωγράφου ως πόλη των γραμμάτων, του πολιτισμού και των τεχνών.

Ονειρεύομαι να ζήσω σε μία πόλη η οποία θα λειτουργεί με σεβασμό στους δημότες της και στην καθημερινότητά τους, και θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα πριν και πάνω από όλα την ανακούφιση των μη προνομιούχων συμπολιτών μας, τη στέγαση των αστέγων και με στόχευση στην ανάδειξη του Δήμου μας σε έξυπνη πόλη.

Συμπαρατάσσομαι στον αγώνα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου του οποίου το ήθος, η αποτελεσματικότητα & η πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία, αποτελούν ισχυρά εχέγγυα για να ξανακερδίσουμε το στοίχημα και να ξαναβγάλουμε τον Δήμο Ζωγράφου Μπροστά!

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s